Foto: David Klein/Bildbyrån

Mourinho: "Ndombélé kan vända situationen - titta på Modric"

Publicerad: 2020-07-02 12:00 England

Tottenhams manager José Mourinho tonar ner petningen av Tanguy Ndombélé och menar att mittfältaren måste kriga för sin plats.

I samband med en presskonferens i dag förklarar José Mourinho ännu en gång att det inte finns något otalt med Tanguy Ndombélé.

Managern menar att samtliga spelare måste acceptera att sitta på bänken eftersom Tottenham försöker växa som klubb och att konkurrens hör till.

Mourinho menar att Ndombélé kan vända sin situation i Tottenham och bli given i startelvan.

– Naturligtvis tror jag det - jag började mitt svar med att om det inte finns någon talang, finns det inget att göra, med talang finns det mycket att göra. Har du inte talang har du ingen chans, säger han enligt Goal.com och fortsätter:

– Fotboll är full av spelare med svåra starter. Luka Modric i Real Madrid, efter sex månader utnämndes han till värsta värvningen i Real Madrids historia av fansen och pressen, några månader senare var han mästare, sedan Europamästare och röstade sedan till världens bästa spelare. När talangen är där kan många saker hända med anpassning, om talangen är där kan något gott hända.

David Lind
david@fotbolltransfers.com