Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Barcelona vill inte sälja Griezmann

Publicerad: 2020-07-02 10:33 Spanien


Antoine Griezmanns familj har kritiserat Quique Setien. Nu kommer uppgifter om hans framtid.

När Barcelona spelade 2-2 hemma mot Atletico Madrid i tisdags fick Antoine Griezmann, 29, hoppa in först i 90:e minuten.

Quique Setien valde att slänga in talangen Ansu Fati före fransmannen. Griezmanns bror och pappa har kritiserat tränaren Quique Setien på sociala medier.

Le Parisien skriver nu att Setien varnade Griezmann redan för några veckor sedan att speltiden skulle minska.

Men enligt Marca har Barcelona ingen intention att sälja Griezmann eller använda honom i någon form av bytesaffär i sommar.

Klubben vill behålla Griezmann och han vill stanna, skriver den spanska tidningen.

Martin Lasarte, som tidigare haft Griezmann i Real Sociedad, uttalar sig samtidigt om situationen.

– Det du ser av Griezmann är som en karikatyr av sig själv. Jag ser honom ledsen, med huvudet nedåt, och springer utan mycket förnuft. Tränaren har all rätt att göra förändringar när han vill, men jag känner inte att häromkvällen (mot Atletico) hjälpte Griezmanns psykologiska situation, säger han till Radio Marca och fortsätter:

– När saker och ting inte går bra för en spelare borde tränaren vara där för att stötta och hjälpa. Naturligtvis kommer Antoine att ha sitt ansvar men det finns en miljö som inte hjälper honom att lyckas. Det hade varit bättre om han hade gått till Barça ett år tidigare. Jag har en känsla av att när han sa att han skulle stanna i Atletico så förstördes något med Barças omklädningsrum.

David Lind
david@fotbolltransfers.com