Foto: Lee Smith/Bildbyrån

Jürgen Klopp talar ut om Liverpools transferplaner

Publicerad: 2020-06-30 09:52 England


Liverpools manager Jürgen Klopp räknar inte med några dyra värvningar i sommar, utan är inställd på att ge unga spelare chansen.

Liverpool har precis vunnit sin första ligatitel på 30 år. Ett år efter senaste Champions League-triumfen.

Många stjärnor kopplas nu ihop med Liverpool. Men Jürgen Klopp räknar inte med stora värvningar på grund av coronakrisen.

– Covid har naturligtvis påverkat båda sidor med spelare in och ut, det är helt normalt, och det är helt enkelt inte troligt att det kommer att bli den mest upptagna sommaren i världen. Men kanske vid en senare tidpunkt på året, om transferfönstret fortfarande är öppet kommer vi att veta mer. Men den här truppen... titta på den, säger han enligt Sky Sports och fortsätter:

– Det är inte en trupp du måste byta nu och säga: "Okej, vi behöver (spelare på) den här positionen och den här positionen". Vi har inte en startelva, jag säger att vi har 16 eller 17 som kan starta, de kan alla spela på samma nivå. Men vi måste utnyttja det, 100 procent. Vi kan inte spendera miljoner och miljoner och miljoner för att vi vill eller tycker att det är trevligt att göra det. Vi har aldrig velat det.

David Lind
david@fotbolltransfers.com