Foto: Carla Cortes/Bildbyrån

Uppgifter: Stjärnorna missnöjda med Setién - som riskerar sparken

Publicerad: 2020-06-29 10:46 Spanien

Spelartruppen är irriterad på Quique Setién efter bytet av Luis Suarez. Nu riskerar Barcelonas tränare sparken, enligt uppgifter.

Luis Suarez gjorde två mål mot Celta Vigo i helgen. Han byttes sedan ut och Barcelona släppte in 2-2, vilket blev slutresultatet.

Nu skriver spanska tidningen Marca att Barcelonas stjärnor var mycket missnöjda med att Quique Setien valde att byta ut Suarez för Antoine Griezmann.

De gillade inte heller att Setien bytte ut Riqui Puig mot Arthur - som var så gott som klar för Juventus. Suarez kritiserade Setien efter poängtappet.

– Jag tror att det är anledningen till att tränare är där för att analysera dessa situationer. Vi är där för att göra vårt bästa på planen. På bortaplan tappar vi viktiga poäng som vi vanligtvis inte tappade under tidigare säsonger, sa han.

Samtidigt skriver Goal.com att Barcelona kommer sparka Setien efter säsongen, såvida inte resultaten förbättras rejält och de antingen vinner La Liga eller Champions League.

Xavi har tidigare i dag uttryckt att han gärna lämnar Al Sadd för att bli tränare i Barcelona. Han var aktuell innan Setien fick jobbet.

David Lind
david@fotbolltransfers.com