Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Maic Sema: "Jag vill göra det bra och skapa historia"

Publicerad: 2020-06-04 23:11 Allsvenskan

Maic Sema, 31, skrev på för IFK Norrköping i somras. Den offensiva spelaren talar nu ut om första tiden i hemstadsklubben.

Maic Sema är uppvuxen i Norrköping. Men det var inte förrän i somras han hamnade i IFK Norrköping.

31-åringen värvades från GIF Sundsvall. Det blev dock inte mycket speltid under hösten.

– Det var lite hackigt när jag kom. Det började väldigt bra, men sedan hade jag lite småskavanker och sådär. Nu känns det bra igen. Jag har tränat på bra och ser fram emot årets allsvenska, både individuellt och med laget. Jag tycker att det har sett bra ut på träningarna och jag tror att alla grabbar ser fram emot starten, säger Sema till Fotbollskanalen.

Den 14 juni drar Allsvenskan igång igen. Något Sema verkligen ser fram emot.

– Det ska bli gött. Det har varit en lång väntan, en ovanligt lång försäsong, men vi har fått göra det bästa av situationen, men hela tiden hållit motivationen uppe. Jag tycker att det är synd att det inte blir någon publik, men man får ta konsekvenserna av pandemin. Vi får försöka göra det bästa av situationen och det är kul att det drar igång, säger han till Fotbollskanalen.

Den offensiva spelaren vill utföra stora saker med IFK Norrköping, men vet inte om det blir sista klubben.

– Jag tänker inte så mycket på det, jag tänker mer här och nu. Jag har kommit tillbaka till min hemstad, som jag lämnade när jag var 19 år och det är jättekul att spela här. Det här är stadens lag och jag har verkligen längtat efter att representera klubben. Mitt fokus ligger nu på det och att göra det jättebra i Norrköping. Jag tänker inte längre än så. Jag vill göra det bra och skapa historia med IFK, säger Sema till Fotbollskanalen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com