Foto: Hannah McKay/Bildbyrån

Uppgifter: Sterling en av Manchester Uniteds prioriterade måltavlor

Publicerad: 2020-06-01 16:57 England

Raheem Sterling, Jadon Sancho, Jack Grealish och Joe Rodon är några av spelarna som Manchester United, enligt uppgifter.

The Independent skriver att Ole Gunnar Solskjaer har en lång lista av spelare han vill värva i sommar.

Situationen är dock oklar. Manchester United är försiktiga med att spendera alltför mycket på grund av coronakrisen. Men samtidigt väntas priserna sjunka på grund av pandemin, vilket kan ge möjligheter.

Tidningen skriver exempelvis att Aston Villa kan tvingas sänka sina krav rejält för Jack Grealish om de degraderas från Premier League i sommar. Han är en av Uniteds prioriterade måltavlor.

Två andra är Borussia Dortmunds ytter Jadon Sancho och Swansea Citys försvarare Joe Rodon.

Solskjaer vill även plocka in en etablerad mittback och tittar på RB Leipzigs fransman Dayot Upamecano och Napolis stjärna Kalidou Koulibaly. En av dem kan värvas.

Den brittiska tidningen skriver även att United har en drömvärvning som kan bli väldigt svår att genomföra: nämligen Raheem Sterling.

Det stora hindret är att stjärnan tillhör rivalen Manchester City och att Sterling vid en flytt skulle föredra Real Madrid.

Om Citys Champions League-avstängning kvarstår kan Sterling välja att pusha för en flytt och i så fall kommer United stå redo att agera, enligt uppgifterna.

Wolverhamptons anfallare Raul Jimenez och West Hams mittfältare Declan Rice är också av intresse för United, men är inte särskilt högt prioriterade just nu.

David Lind
david@fotbolltransfers.com