Foto: Tim Groothius/Bildbyrån

Bayern München uttalar sig om Havertz och Sané

Publicerad: 2020-06-01 14:34 Övriga Europa

Kai Havertz och Leroy Sané har länge varit på Bayern Münchens radar. Nu uttalar sig klubben om duon.

Det är ingen hemlighet att Bayern München har ett starkt intresse för Leroy Sané.

Nu uttalar sig presidenten Herbert Hainer om den tyske landslagsyttern, vars kontrakt med Manchester City löper ut 2021.

– Leroy Sané är en bra spelare som alla lag skulle vilja ha. Det har varit känt i ett år nu att vi har varit intresserade. Han är fortfarande under kontrakt med Man City. Vi måste se hur saker utvecklas, säger han till BR.

Bayerns styrelseledamot Oliver Kahn är dock lite mer återhållsam gällande Sané och Bayer Leverkusens offensiva mittfältare Kai Havertz.

– Om marknaden kommer igång över huvudtaget är jag ganska skeptisk. Vi tittar på allt för tillfället, som många europeiska klubbar. Jag har inte funnit att klubbarna är redo att göra stora övergångar. Naturligtvis är Havertz en topptalang, en stor spelare, men det betyder inte att Bayern är intresserade av alla dessa bra spelare. Han har ett pågående kontrakt fram till 2022, säger han till Sky 90.

– Sané har en skada bakom sig och försöker hitta tillbaka bit för bit. Jag tycker att det i dag är svårt att prata om spelare som har ett giltigt anställningsavtal, fortsätter Kahn.

David Lind
david@fotbolltransfers.com