Foto: Andrea Staccioli/Bildbyrån

Inter uppges vara överens med Sandro Tonali

Publicerad: 2020-06-01 10:25 Italien

Brescia har bekräftat att flera storklubbar jagar Sandro Tonali. Nu har mittfältaren bestämt sig för Inter, enligt uppgifter.

I morse berättade Brescias president Massimo Cellino om det skyhöga intresset för Sandro Tonali, 20, inför sommarfönstret.

– (PSG-presidenten) Nasser (Al-Khelaifi) vill ha honom i Paris, han skrev till mig i dag, men Tonali vill inte till Frankrike. Inter och Juve är destinationerna han föredrar. (Napolis president Aurelio) De Laurentiis har erbjudit mig 40 miljoner euro, Fiorentina vill också ha honom, men hans öde är mer eller mindre skrivet, sa han till Corriere dello Sport.

– Innan Covid erbjöd Barcelona 65 miljoner euro plus två väldigt intressanta unga spelare, en var ytterback. Jag tror att katalanerna fick ett svar de inte gillade, och inte från Tonali. Jag diskuterar med alla. Det finns fortfarande tolv matcher att spela och killarna måste hålla sig lugna, fortsatte Cellino.

Nu skriver Corriere della Sera att Inter vunnit dragkampen om den italienske landslagsmittfältaren.

Inter, som tidigare bekräftat sitt intresse, har nått en överenskommelse med Tonali om ett fyraårskontrakt värt 2,5 miljoner euro per säsong.

Inter och Brescia är dock ännu inte överens. Prislappen sägs ligga på 50 miljoner euro.

Pengar som Inter nu har efter försäljningen av Mauro Icardi till Paris Saint-Germain.

David Lind
david@fotbolltransfers.com