Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

Sebastian Larsson: "AIK vet var de har mig och jag vet var jag har AIK"

Publicerad: 2020-05-21 15:30 Allsvenskan

Sebastian Larsson sitter på ett utgående kontrakt med AIK. Nu uttalar sig landslagsmannen om framtiden.

I en intervju med SportExpressen uttalar sig den viktige mittfältaren Sebastian Larsson, 34, om framtiden i AIK.

– Jag ser väldigt lugnt på situationen, det känner AIK också. Jag tror att man bara måste ha respekt för situationen vi befinner oss i nu och hur det påverkar klubbarna. Det är fortfarande ingen som vet när allt drar i gång, säger Larsson till tidningen och fortsätter:

–Hur kommer säsongen se ut? Kommer vi hinna spela hela säsongen eller gör vi en variant där vi spelar en del och fullföljer resten i början av nästa år? Alla såna saker måste hamna på plats, sedan lite längre fram, tar vi en diskussion om kontraktet. Men jag tror att du får exakt samma svar om du frågar klubben. Jag känner mig väldigt trygg i situationen. Jag är inte 22 år och jagar nya äventyr, utan AIK vet var de har mig och jag vet var jag har AIK. Så vi kör på bara.

Landslagsmannen medger att han är inställd på en fortsättning i AIK bortom den här säsongen.

– Ja, men det är som jag sa innan. Innan man vet saker och ting med situationen, för det har man lärt sig med åren, man ska aldrig säga för mycket, speciellt i en sådan här situation. Man ska ha väldigt stor respekt och jag vill inte på något sätt pusha klubben i någon riktning nu när det är osäkra tider. Jag är helt övertygad om att du får samma svar av AIK, vi känner oss väldig lugna, säger Larsson till SportExpressen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com