Foto: Bildbyrån

Hargreaves: "Liverpool saknar en spelare som Coutinho"

Publicerad: 2020-05-18 12:00 England

Owen Hargreaves antyder att Liverpool borde försöka värva tillbaka Philippe Coutinho från Barcelona.

Den brasilianske playmakern Philippe Coutinho, 27, är just nu i Bayern München på lån från Barcelona.

Mycket tyder dock på en ny flytt i sommar. Coutinho har placerats i flera engelska klubbar och agenten har öppnat för Premier League.

Owen Hargreaves, tidigare i Bayern München och Manchester United, menar att Jürgen Klopp behöver en spelare som Coutinho i Liverpool.

– Jag älskar hans spel, jag älskar honom som spelare. Han går uppenbarligen igenom en tuff tid efter att ha lämnat Liverpool. Det fungerade inte i Barça och Bayern har inte riktigt fungerat, men det finns fortfarande gott om tid och jag skulle aldrig räkna ut honom. Jag skulle gärna vilja se honom i Premier League igen. Han gör många lag bättre, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Premier League-lag är förmodligen de enda med förmågan att värva honom, och låt oss vara ärliga, när han var här var han en dröm att titta på. Om Liverpool saknar en sak är det förmodligen en "tia". Jag vet att de förmodligen inte behöver honom eftersom de tre anfallarna är så bra, liksom balansen på mittfältet. Det finns många rykten om Chelsea, till och med Man United. Han namn är absolut på många lags listor för att komma in och få en stor inverkan. Frågan är, gör han det på lån igen eller är det en försäljning, för det ser inte ut som att han kommer att stanna kvar i Barcelona.

David Lind
david@fotbolltransfers.com