Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Jeremejeff om möjlig återkomst: "Älskar ju Häcken"

Publicerad: 2020-05-16 13:31 Utlandsproffs


Dynamo Dresdens anfallare Alexander Jeremejeff öppnar för en allsvensk återkomst längre fram.

Alexander Jeremejeff lämnade BK Häcken för Dynamo Dresden i tyska andraligan i somras.

I en intervju med SvenskaFans.com berättar anfallaren om sin nya miljö.

– Jag trivs bra. Det är en jättefin stad och ett häftigt lag med en häftig publik. Sportsligt så gick det väldigt bra i början men sedan hackade det lite både för mig med några skador och för laget, vi förlorade ganska många matcher. Men det vände lite före coronan, så vi försöker se positivt på det, säger Jeremejeff till sajten.

Om han en dag återvänder till Allsvenskan verkar Häcken vara förstavalet.

– Jag älskar ju Häcken. Det beror på om de vill ha mig, om de tycker att jag är tillräckligt bra, det går inte att svara på det. Både jag och min fru älskar Göteborg och min familj bor i Kungsbacka så det är klart att vi siktar på det, men man vet aldrig vad som händer i fotboll. Jag kanske vill hem och Häcken kanske har fullt med anfallare som gör att jag inte får plats och då har jag inget val mer än att gå någon annanstans. I dagsläget, som jag sa så älskar jag BK Häcken. Men vi får se var jag och de står, säger han till SvenskaFans.com.

Jeremejeff har även representerat Malmö FF, men Häcken ligger närmare hjärtat om han skulle välja mellan klubbarna.

– Ja, bra fråga. Som jag känner nu när jag sitter och pratar med dig så hade jag valt Häcken eftersom det känns som hemma där. Då hade jag helt klart vänt hem till Hisingen, det är så som jag känner nu, säger han till SvenskaFans.com.
 

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com