Foto: John Sibley/Bildbyrån

"Arsenal borde sälja Özil och värva Grealish eller Maddison"

Publicerad: 2020-05-05 09:37 England

Arsenals tidigare spelare Kevin Campbell tycker att Mesut Özil bör offras för att Jack Grealish eller James Maddison ska värvas.

Aston Villas stjärna Jack Grealish, 24, och Leicester Citys playmaker James Maddison, 23, är eftertraktade på marknaden.

Kevin Campbell ser gärna att Arsenal ger sig in i jakten och värvar Grealish eller Maddison - som ersättare till Mesut Özil, 31.

– Arsenal behöver en allroundspelare på mittfältet. Arsenal behöver någon på mitten av planen som inte bara kan skapa, bryta upp spelet, utan också har ben - vi saknar det. Vi har varit en stark ryggrad i flera år. Det var prat om att vi skulle gå efter Jack Grealish eller James Maddison - dessa typer av killar skulle förbättra Arsenal, säger han till Metro.

– Inte för att vara respektlös mot Mesut Özil, men Özil är på fel sida av sin Arsenal-karriär med ett år kvar på sitt kontrakt efter denna (säsong). Men vi behöver någon som kommer att vara där med benen, vi behöver kreativitet, och någon som när matcher inte går bra även kommer kriga, fortsätter Campbell.

David Lind
david@fotbolltransfers.com