Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Malmö FF om Ibrahimovic: "Oerhört tråkigt att han känner på det sättet"

Publicerad: 2020-04-24 14:14 Allsvenskan

Malmös vd Niclas Carlnén bemöter kritiken från Milans anfallare Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic har fått utstå en hel del kritik från Malmö FF-håll efter sitt engagemang i Hammarby IF. Tidigare under dagen svarade han på reaktionerna i hemstaden.

– Ska jag hjälpa någon så ska jag hjälpa Hammarby. Jag har hjälpt en annan klubb hur länge som helst. Jag spelade i MFF och har gjort det fastän jag inte var välkommen, fastän jag inte var önskad, fastän jag blev blåst på mitt första kontrakt. Ändå har jag hjälpt klubben. Jag har gett dem 100 miljoner plus, då är det inte svårt att bygga upp ett lag, sa han till Dplay.

– Jag känner att jag har varit för snäll. Mycket snäll, för snäll. En allsvensk klubb som får mer än 100 miljoner i dessa tuffa tider, då ska man vara tacksam. Med tanke på att man inte var önskad, inte var välkommen och var sist in i ledet. De som vet de vet, fortsatte Zlatan.

MFF:s vd Niclas Carlnén kommenterar nu Zlatans utspel.

– Jag tycker att det är oerhört tråkigt att han känner på det sättet. Jag kan bara referera till de senaste sex åren och jag tycker att vi har haft en bra dialog, säger han till Fotboll Skåne.

På frågan om det diskuterats att Zlatan kunnat återvända till MFF, svarar Carlnén:

– Vi har haft jättebra diskussioner hela tiden. Jag träffade honom första gången i PSG och sedan har vi haft en dialog sedan dess. Jag tror att han vet var jag står i olika frågor, så jag kan inte kommentera det närmare än så.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com