Foto: Humberto Bilbao/Bildbyrån

Mijatovic hyllar Isak: "Har allt för att bli en stor anfallare i Europa"

Publicerad: 2020-04-23 10:18 Utlandsproffs


Den tidigare Real Madrid-stjärnan Predrag Mijatovic tror stenhårt på Real Sociedads svenske anfallare Alexander Isak.

Det är i en intervju med Mundo Deportivo som Predrag Mijatovic hyllar den svenske landslagsmannen Alexander Isak.

– Han är en spelare med stora kvaliteter. Han är väldigt lugn, hårt arbetande och väldigt professionell. Jag förstår att folk är nöjda med honom, säger förre Real Madrid-stjärnan enligt SportExpressen och fortsätter:

– Han har gjort en fantastisk säsong. Det är synd att det blev detta avbrott för han hade hittat en bra form. Han är en pojke som kommer bli en stor fotbollsspelare. Det tvivlar jag inte alls på. Han har allt för att bli en stor anfallare i Europa. Det beror på många omständigheter som till exempel skador. Om han blir den bäste eller topp tre vet jag inte, men han har en stor framtid.

20-åringens framfart i Real Sociedad har lett till rykten om intresse från klubbar som Barcelona och Real Madrid.

– De stora lagen i Europa letar efter de bästa anfallsalternativen och Isak är en av dem. Så det är normalt att många lag följer honom, säger Mijatovic till Mundo Deportivo enligt SportExpressen och fortsätter:

– För en anfallare är alltid väldigt trevligt att följas av dessa fantastiska lag. Det är rubriker om att det ena och det andra laget kommer värva dig och det betyder att du gör det mycket bra. Att stanna ett år till i Real (Sociedad) skulle vara mycket bra för honom och klubben. 

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com