Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Rosenberg om Ibrahimovic: "Bara att vänja sig vid att se honom i Hammarby"

Publicerad: 2020-04-17 22:48 Allsvenskan

Markus Rosenberg hade gärna sett Zlatan Ibrahimovic involvera sig i Malmö FF, men har förlikat sig med tanken att han nu tillhör Hammarby IF.

Zlatan Ibrahimovic är sedan i höstas delägare i Hammarby IF. Något som skapat starka reaktioner i hans gamla klubb Malmö FF.

Milan-anfallaren har tränat med Hammarby senaste veckan. Markus Rosenberg medger att det fortfarande känns att Zlatan hamnat i en annan allsvensk klubb.

– Det tog hårt på alla oss MFF:are, inklusive mig, när han gick in i Hammarby. Men nu har han gjort det. Jag vet inte var han ska bosätta sig sen men barnen är ju i Hammarby så det blir en självklarhet att han är där och kollar på sina grabbar. Behöver han hålla i gång så är det ju i Stockholm han är. Det är bara något man får vänja sig vid, att se honom i Hammarby. Jag hade hellre sett honom i Malmö FF, om man säger så, säger han till Sportbladet.

Rosenberg har dock svårt att se Zlatan i en Hammarby-tröja i Allsvenskan.

– Som denna fotbollsvärld ser ut så blir man ju aldrig förvånad. Men jag skulle bli väldigt förvånad om han är där i slutändan. Men man vet aldrig, säger han till Sportbladet.

Rosenberg själv avslutade karriären efter förra säsongen. Numera är han agent. Han tar gärna sina klienter till MFF.

– Jag känner Malmö FF på ett helt annat plan och tycker att Malmö FF är en fantastisk klubb att spela för och utvecklas i. Malmö FF är också ett fönster mot Europa som knappt finns någon annanstans i Norden. Så det är klart att om Malmö är intresserat av en spelare så är det kul att placera honom där. Men det handlar i så fall om att det är det bästa för spelaren, säger Rosenberg till Sportbladet.

Rosenberg representerar så här långt spelarna Anel Ahmedhodzic, Behrang Safari, Simon Thern, Erdal Rakip, Ian Smith och Laorent Shabani.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com