Foto: Bildbyrån

Agenten talar ut om Coutinho och Willian

Publicerad: 2020-04-10 09:19 Övriga Europa

Agenten Kia Joorabchian, som representerar bland annat Philippe Coutinho och Willian, uttalar sig om marknaden.

I princip all fotboll i världen har pausats på grund av coronakrisen. Det innebär också att transfermarknaden inte är särskilt aktiv.

Kia Joorabchian, som representerar bland annat Philippe Coutinho och Willian, betonar att han har det rätt lugnt på jobbet just nu.

– Ingen av mina killar har pratat med mig gällande sin framtid. Alla mina killar koncentrerar sig på att ta sig igenom denna period och återgå till det normala, säger agenten till Sky Sports.

Joorabchian är övertygad om att krisen innebär att priserna på marknaden kommer sjunka.

– Det blir mycket svårt att säga att jag kommer att spendera 100 miljoner pund på en spelare. Jag tror att man också kommer stöta på en moralisk fråga i detta. Är det moraliskt korrekt när andra lider?

Willian sitter på ett utgående kontrakt med Chelsea.

– Det finns mycket spekulationer, men jag kan verkligen förklara för dig att vi inte har talat om övergångar eller något liknande, säger Joorabchian och fortsätter:

– Ingen har rätt känsla. Varken vi eller andra sidan har känslan att diskutera något när det händer så mycket runt om i världen som är så mycket viktigare.

Coutinho, just nu i Bayern München på lån från Barcelona, är en annan spelare det spekuleras mycket om.

– Det faktum att jag är ett Arsenal-fan är inte en hemlighet. Jag har ingen preferens för spelarna. Jag försöker inte pusha någon till en viss klubb. Allt är en möjlighet, säger agenten.

– Frågan är vad som kommer att bli de ekonomiska förutsättningarna för alla klubbar, inklusive Barcelona och alla Premier League-klubbar i slutet av denna pandemi, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com