Foto: Fabrizio Bensch/Bildbyrån

"Werner inte rätt för Liverpool eller Bayern München"

Publicerad: 2020-04-07 19:28 Övriga Europa

Timo Werner är ett hett byte på marknaden. Dietmar Hamann förstår dock inte varför Liverpool och Bayern München jagar RB Leipzigs skyttekung.

Den tyske landslagsanfallaren Timo Werner, 24, jagas av bland annat Liverpool och Bayern München.

Dietmar Hamann, som representerat båda klubbarna, tycker inte att RB Leipzigs skyttekung är rätt spelare för varken Bayern eller Liverpool.

– Jag tycker inte att han är en spelare för München eller Liverpool som de spelar just nu. Jag läste citat från journalister eller människor nära klubben i Liverpool där han sagt att Liverpool är en fantastisk klubb (och att) Klopp är den största tränaren, att han var lite för framåt när han visade intresse för att flytta till Liverpool, säger i The Athletics Steilcast Podcast och fortsätter:

– Var ska han spela? Även om Mané eller Salah lämnar, ute på kanten är inte hans position och den centrala platsen, hur de spelar, är förmodligen den mest avgörande. Firmino är förmodligen lite underskattad i vissa människors ögon. Han är en bollspelande central anfallare, han gör förmodligen inte de mål som andra spelare gör men han sätter andra spelare i position (att göra det) och det är verkligen inte Werners spel, så (det är) ett nej från mig.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com