Foto: Bildbyrån

Kjäll: "Jack Lahne har en otrolig potential även om…"

Publicerad: 2020-04-06 16:50 Allsvenskan

Örebros manager Axel Kjäll sätter fingret på fönstret och lyfter bland annat fram den spännande värvningen av Jack Lahne.

Örebro SK skulle, liksom alla andra allsvenska klubbar, ha sparkat igång ligaspelet i går.

Allsvenskan och i princip all världens fotboll står dock still, men för Nerikes Allehanda resonerar manager Axel Kjäll kring läget.

– Truppen känns lite i överkant. Om inte corona hade kommit hade vi varit mer aktiva när det gäller utlåningar av spelare. Isaac Boye var den första, men det fanns ett ganska stort intresse runt två-tre spelare till. Men sportchefsarbetet blev under de sista veckorna annorlunda, det blev väldigt stilla, säger Kjäll till NA och fortsätter:

– Vi tycker att kontinuitet är viktigt. Men det är ändå så att truppen förändras och några spelare tar kliv och det påverkar de spelare som har haft de rollerna tidigare. Spelare blir också äldre och det har en påverkan. Men om vi kan få ner den siffran lite så kan det över tid vara en framgångsfaktor.

Han uttalar sig även om bland annat Jack Lahne, inlånad från Amiens.

– Jack Lahne har en otrolig potential även om han inte är så erfaren och Andreas Skovgaard har stor, stor erfarenhet av dansk ligafotboll men ingen ifrån allsvenskan, säger Kjäll till NA.

Daniel Karlsson
daniel@fotbolltransfers.com