Foto: Bildbyrån

Admir Bajrovic om framtiden: "Det är väldigt ovisst"

Publicerad: 2020-04-06 12:42 Utlandsproffs

Admir Bajrovic sitter på ett utgående kontrakt med grekiska Panetolikos. Svenskens framtid är nu oviss.

Den grekiska ligan är en av många som pausats på grund av coronakrisen.

Admir Bajrovic, 24, sitter samtidigt på ett utgående kontrakt med sin klubb Panetolikos. I en intervju med Fotbollskanalen talar svensken ut om framtiden.

– Det är väldigt ovisst med tanke på det som händer runt omkring i världen. Jag har ingen aning om seriespelet drar igång igen, det är väldigt ovisst med att kontrakten i sådana fall måste förlängas till juli eller liknande. Jag har ingen aning och tar det dag för dag och sedan får vi se vad som händer. Hälsan är viktigast, sedan kommer allt annat efter det, säger han.

Fifan kan besluta om att förlänga alla utgående kontrakt så att spelarna blir kvar säsongen ut. Förhandlingarna om en förlängning har pausats.

– Vi har pratat, men vi har inte tagit ett beslut ännu om någonting med tanke på situationen som råder. Diskussionen finns så klart, men nu väntar vi lite, säger 24-åringen till Fotbollskanalen.

Det mesta tyder på att Bajrovic byter klubb i sommar.

– Jag vill såklart ta nästa steg och utvecklas. Om det är här, i Sverige eller fortsatt i Europa får vi se. Det är den sportsliga situationen som är avgörande, jag vill komma till en plats där jag kan utvecklas. Det är inte så viktigt var i världen det är, i stället en sportslig utmaning där jag kan bli bättre varje dag, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com