Foto: Bildbyrån

Bayern München om förhandlingarna: "Kommer inte dra nytta av krisen"

Publicerad: 2020-03-30 23:17 Övriga Europa

Bayern Münchens vd Karl-Heinz Rummenigge är tydlig med att förhandlingarna med kuggarna inte kommer påverkas av coronakrisen.

Manuel Neuer, 34, är en av spelarna som sitter på ett kontrakt som löper ut 2021.

Målvakten har ännu inte accepterat en förlängning med Bayern München. Kicker skriver i dag att han blivit erbjuden ett kontrakt till 2023, men kräver ett avtal 2025.

Bayerns vd Karl-Heinz Rummenigge uttalar sig nu om Neuer och övriga spelare vars kontrakt närmar sig sitt slut. Han är tydlig med att coronakrisen inte kommer påverka förhandlingarna.

– Samma sak gäller för Manuel, som för alla spelare vars kontrakt löper ut sommaren 2021. Vi erbjöd kontrakt redan innan krisen med coronaviruset och vi vill inte dra nytta av krisen nu för att pressa ner priset för dessa välförtjäna spelare, säger han till TZ.

– Jag tror att alla dessa spelare vet att de har en mycket solid och mycket pålitlig arbetsgivare i FC Bayern, som handskas med dem mycket rättvist, fortsätter Rummenigge.

Thomas MüllerDavid Alaba, Jerome Boateng, Javi Martinez, Thiago Alcantara och Sven Ulreich har också kontrakt till 2021.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com