Foto: Johan Löf/Bildbyrån

Törnros agent: "Vi för diskussion med nån allsvensk klubb"

Publicerad: 2020-03-30 11:21 Utlandsproffs

Erik Törnros bröt nyligen med finska FC Lahti. Nu talar anfallaren ut om framtiden.

FC Lahti och Erik Törnros har gått skilda vägar. Detta efter att anfallaren inte kommit överens med tränaren.

Svensken blev ifråntagen sitt tröjnummer och kände sig mobbad. Hans agent har svårt att smälta det som hände.

– Det är horribelt, jag har haft att göra med folk i denna bransch i tio år och aldrig stött på någon på elitnivå som betett sig så amatörmässigt. Hela caset från början till slut är jävligt suspekt, säger Michael Kallbäck till GD-sporten och fortsätter:

– Jag har aldrig varit med om att någon tagit någons nummer förr. Det är en oskriven regel, så gör man inte, det var den tydligaste markeringen. Erik har mått jävligt dåligt när han varit där och de skitit fullständigt i det. Vi har velat ha en lösning och varit jävligt lösningsorienterade men de har inte velat möta det.

Törnros har ännu inte gjort klart med en ny klubb. Men det finns intresse, enligt agenten.

– Vi för diskussion med nån allsvensk och nån superettanklubb och motsvarigheten utomlands, det har funnits stort intresse från ettan. Erik har inte direkt tackat nej till det men han har familj vilket gör att han kan inte spela i ettan för 15 000 kronor i månaden så det finns inte att han kan tacka ja för en lön som inte fungerar. Men annars stängs inga dörrar, säger Kallbäck till GD-sporten.

Anfallaren själv känner ingen stress.

– Jag vill komma till ett bra ställe där jag kan fortsätta känna utveckling. Jag känner mig bra på riktigt nu, jag känner mig frisk och har känt mig bra länge nu. Det är skönt att landa. Jag känner ingen oro alls, allting kommer att falla på plats, säger Törnros till GD-sporten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com