Foto: Bildbyrån

"Luka Jovic kan vara bra för flera Premier League-klubbar"

Publicerad: 2020-03-27 11:36 Spanien

Luka Jovic kan lämna Real Madrid efter en säsong. Dimitar Berbatov tror att Premier League vore den perfekta ligan för anfallaren.

Den serbiske landslagsanfallaren Luka Jovic, 22, lämnade Eintracht Frankfurt för Real Madrid inför den här säsongen.

Han har dock fått väldigt begränsad speltid i storklubben och ryktas redan bort från Bernabeu.

Napoli, Chelsea och Tottenham uppges alla visa intresse för Jovic. Dimitar Berbatov tror att en flytt till Premier League vore bra för 22-åringen.

– Jag var i hans position när jag var i Bayer Leverkusen, jag var i samma ålder och hade Ulf Kirsten framför mig. Han var som en gud i Leverkusen och en av de bästa tyska anfallarna någonsin. Jag var i den positionen och tänkte: "Varför spelar jag inte, jag förtjänar att spela, jag kräver att spela". Du tänker massor av dumma saker eftersom du är ung och tror att du vet allt. Men det hjälper med lite tålamod, hårt arbete och bra människor runt dig för att berätta sanningen om situationen, säger han till Betfair.

– Det är ett alternativ. Den andra, om du vill spela omedelbart, väljer du att gå på lån eller hitta en klubb som kommer att köpa dig så att du spelar mer. om Jovic är på den platsen just nu kan jag se honom vara användbar för ett antal klubbar i Premier League, fortsätter bulgaren.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com