Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

El Kabir letar klubb - håller igång med allsvenskt lag

Publicerad: 2020-02-28 18:08 Allsvenskan


Moestafa El Kabir lämnade turkiska Caykur Rizespor i januari. Nu är anfallaren på klubbjakt.

Moestafa El Kabir, 31, lämnade Kalmar FF i somras och skrev på för Caykur Rizespor.

Men redan i andra matchen bröt anfallaren benet. I januari bröt han kontraktet i Turkiet, men är nu frisk.

– Benet är hundra procent. Jag känner ingen smärta och har inga problem med rörligheten. Det är mer kroppen som inte hänger med nu eftersom att jag varit stillasittande ganska länge, säger 31-åringen till Fotbollskanalen.

El Kabir letar nu efter en ny klubb och tränar i dagsläget med allsvenska Falkenbergs FF.

– Jag och min vän Mahmut Özen (skadad back i Falkenbergs FF) rehabtränar tillsammans i Halmstad. När det närmade sig fotbollsträning för min del så frågade han Hasse Eklund (tränaren) om jag fick träna med Falkenberg för att komma igång med fotbollen. Det var inga problem för honom. Jag har hållit igång med dem och det känns skönt att vara tillbaka i fotbollsträning, säger han till Fotbollskanalen.

I dagsläget finns det dock ingen dialog med Falkenberg om en övergång.

– Nej, nej, nej. Jag spelar mest som innermittfältare på träningarna, så det finns inga tankar på det, säger El Kabir till Fotbollskanalen.

31-åringen är tydlig med att det finns intresse, även om inga allsvenska klubbar hört av sig än.

– Jag tror inte det är många som känner till hur min situation är just nu. Jag har fått några förfrågningar från utländska klubbar. Med tanke på att det är mitt i säsong och de behöver någon som är redo direkt så tänker jag inte lura mig själv, eller klubben, och bara skriva på endast för att tjäna bra pengar, säger El Kabir till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com