Foto: Bildbyrån

Danilo de Souza klar för Assyriska FF: "Brett register"

Publicerad: 2011-08-31 16:08 Superettan

Assyriska FF har gjort klart med den brasilianske mittfältaren Danilo de Souza. Han kommer närmast från spel i Tyskland och har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2013.

Assyriska FF meddelar på sin officiella hemsida att Danilo de Souza är klar för klubben. Det är en brasliansk mittfältare som närmast kommer från spel i Tyskland.

– Vi har varit på jakt efter en central mittfältare under en längre tid så det känns skönt att vi hittat rätt till slut. Danilo har övertygat under sin tid här och är i bra fysisk form, det är en central mittfältare med ett brett register, framför allt en bra passningsspelare, säger klubbchefen Aydin Aho

– Det syns att han spelat tysk fotboll under många år, han är klok ute på planen och tagit till sig tränarnas direktiv på ett bra sätt. Han konkurrerar om en startplats redan på söndag mot Ängelholm, vi arbetar intensivt för att få honom spelklar, fortsätter han.

27-åringens fullständiga namn är Danilo Fernando Evangelista de Souza och han har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2013.

Arbetstillståndet är redan på plats.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com