Foto: Bildbyrån

Solskjaers hyllning: "Fernandes påminner mig om Scholes"

Publicerad: 2020-02-23 01:14 England

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer jämför sin nya stjärna Bruno Fernandes med Paul Scholes.

Bruno Fernandes, 25, lämnade Sporting Lissabon för Manchester United förra månaden.

Den portugisiske landslagsmannen har snabbt blivit en ny publikfavorit på Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjaer jämför honom nu med United-ikonen Paul Scholes.

– Han påminner mig om Scholesy som spelare på planen - men han har definitivt en annan typ av personlighet utanför planen, säger norrmannen enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Likt Paul är han ännu en konduktör, en ledare och en vinnare. Han vill vinna och han tar inte 99 procent som bra nog - det imponerade mig verkligen. Det är något du ser när du tittar på honom men du vet inte riktigt om det förrän du har honom i din grupp. Han har verkligen varit toppklass.

Fernandes själv berättar att Cristiano Ronaldos framgångar i England fick honom att drömma om Manchester United.

– Jag är ett Cristiano Ronaldo-fan och han är en spelare som jag alltid har följt. När Cristiano slog igenom i Manchester tillbringade han en bra del av sin tidiga karriär här och hade så mycket framgång. Det var därför det var en dröm för mig att spela för Manchester United och jag är mycket glad över att vara här eftersom det är en barndomsdröm som förverkligats, säger han till Sky Sports.

– Jag tror att alla spelare som går till Manchester United vill vinna allt. Jag vill vinna varje tävling som Manchester United konkurrerar i. Jag är en ambitiös spelare som vill ha framgång och jag vill vinna varje match i varje tävling vi är i, fortsätter Fernandes.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com