Foto: Bildbyrån

Guardiola om Sterling: "Alla skakar när Real eller Barça knackar på dörren"

Publicerad: 2020-02-22 00:55 England

Manchester Citys stjärna Raheem Sterling har öppnat för en flytt. Pep Guardiola medger att han fruktar att tappa honom.

På fredagen öppnade Raheem Sterling, 25, för en framtida flytt till Real Madrid.

– (Skratt) Hur svarar jag på den? Är kameran live eller tar den bara bilder? Ingen vet vad framtiden kommer att erbjuda. Jag är en spelare och är alltid öppen för utmaningar men just nu är min utmaning i Manchester City. I framtiden, förhoppningsvis, vem vet, sa han till AS.

Nu medger Pep Guardiola att han fruktar att tappa spelare som Sterling.

– Alla klubbar måste veta att när Real Madrid eller Barça knackar på dörren måste de andra klubbarna skaka, de kommer att ha lite i problem. Barcelona och Real Madrid är kanske de starkaste och de mäktigaste lagen vad gäller historia och hur bra de är. Det är normalt och jag förstår helt, säger han enligt Goal.com och fortsätter:

– Men samtidigt ser man engagemanget från Raheem, varje dag när han anländer. Hans engagemang varje match, offensivt och defensivt... han är en av de bästa spelarna i världen och det är normalt att stora klubbar önskar att ha honom i laget. Jag vet inte om Madrid eller Barcelona har ringt hans agent - jag tvivlar inte på hans engagemang från den första dagen till den sista dagen som Raheem och andra har haft och kommer att ha till slutet.

Zinedine Zidane vill samtidigt inte kommentera Sterling.

– Jag kan inte prata om en spelare som inte är min. Han är en väldigt bra spelare, ingen tvekan om det, säger Real-tränaren enligt Daily Mirror.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com