Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Sundsvall bröt med Omeje: "Vill inte vara negativ, men..."

Publicerad: 2020-02-21 11:19 Superettan

GIF Sundsvall bröt med Chidi Omeje efter förra säsongen. Anfallaren är fortfarande på klubbjakt.

Chidi Omeje, 29, fick inte mycket speltid förra säsongen. Därefter beslutade GIF Sundsvall att dumpa honom.

– Jag vill inte vara negativ om klubben, de måste ta det beslut de tror är bäst, men beslutet var inte det bästa för mig. Jag måste acceptera deras beslut, men jag tror ingen blir glad om man kommer till en klubb med stora förväntningar, blir skadad, kämpar sig tillbaka och sedan blir hans kontrakt uppsagt från ingenstans, säger han till ST-sporten.

Anfallaren har ännu inte hittat en ny klubb och tränar just nu med division 2-laget Stöde.

– Än så länge blir jag kvar i Sundsvall och tränar med Stöde. Det är bra killar där och coachen är trevlig, det är bra för mig att ha ett ställe att träna på för jag behöver hålla mig i form tills jag hittar en ny klubb. Min agent pratat med några klubbar men det är svårt eftersom jag inte spelade så mycket ifjol, en del tror att jag fortfarande är skadad. Men jag mår bra och vi får se vad som händer de närmaste veckorna, säger Omeje till ST-sporten.

Vad gäller liga eller land är Omeje inte särskilt kräsen.

– Just nu vill jag bara spela. Jag kom tillbaka från min skada men fick ingen riktig chans att spela fotboll igen. Det har varit lite deprimerande för mig, så nu vill jag bara hitta ett ställe där jag kan få speltid, säger 29-åringen till ST-sporten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com