Foto: David Klein/Bildbyrån

Sterling om Real Madrid: "Är alltid öppen för utmaningar"

Publicerad: 2020-02-21 10:59 England

Manchester Citys stjärna Raheem Sterling har länge placerats i Real Madrid. Nu uttalar han sig om framtiden.

I nästa vecka ställs Manchester City mot Real Madrid i Champions League.

Raheem Sterling, 25, är en spelare som kommer att stå i centrum, främst för sina kvalitéer. Men också för att den spanska giganten länge varit ute efter honom.

I en intervju med spanska AS får Sterling frågan om han kan se sig själv i Real Madrids startelva och om han skulle passa in.

– (Skratt) Det är en av de sakerna ... Just nu är jag i City och jag är verkligen lycklig. Men jag säger att Real Madrid är en fantastisk klubb, när du ser den vita tröjan vet du exakt vad klubben står för, den är massiv. Men samtidigt har jag ett kontrakt med City nu och jag måste respektera det. Men det är en fantastisk klubb, säger 25-åringen.

AS fortsätter pressa Sterling och undrar om han en dag vill representera Real Madrid.

– (Skratt) Hur svarar jag på den? Är kameran live eller tar den bara bilder? Ingen vet vad framtiden kommer att erbjuda. Jag är en spelare och är alltid öppen för utmaningar men just nu är min utmaning i Manchester City. I framtiden, förhoppningsvis, vem vet...

UPPDATERING 16.05: Pep Guardiola kommenterar nu Sterlings uttalande.

– Spelaren är fria att prata om vad de tror. Jag tvekar inte alls på deras hängivenhet, som de visat prov på många år, säger han enligt goal.com och fortsätter:

– Ingen vet vad som kommer att hända, men jag tvivlar inte på att deras hängivenhet de närmsta tre månaderna, i varje match.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com