Foto: Andrew Yates/Bildbyrån

Orden som utlöste ett bråk med Ibrahimovic: "Stornäsa"

Publicerad: 2020-02-18 16:02 England

Efter att ha blivit tillrättavisad av Zlatan Ibrahimovic fick Manchester United-spelaren Marcos Rojo nog, avslöjar försvararen.

Zlatan Ibrahimovic, 38, och Marcos Rojo, 29, var lagkamrater i Manchester United under nästan två säsonger mellan 2016 och 2018.

I en intervju med Cielo Sports berättar Rojo att han hamnade i en het ordväxling med svensken i samband med en träning.

– Zlatan har en stark karaktär, Ezequiel Lavezzi (lagkamrat till svensken i Paris Saint-Germain) hade varnat mig. Jag visste att han ville att vi skulle ge honom alla bollar, men under en match såg jag att han ville ha den och jag gav den inte till honom. Jag passade till Paul Pogba, säger argentinaren.

– Då började han skrika på mig, vifta med handen och säga saker på spanska och engelska. Då sa jag: "Vad är det stornäsa? Håll käften." Jag visste att han skulle döda mig om han fångade mig, så det enda jag kunde göra var att möta honom.

Dispyten mellan lagkamraterna fortsatte i omklädningsrummet.

– När han kom in i omklädningsrummet sa jag med en gång att han skulle stänga sin mun och sluta skrika. Vi började förolämpa varandra och alla våra lagkamrater tittade på oss. Och José Mourinho försökte lugna ner oss.

Rojo är för närvarande utlånad till sin moderklubb Estudiantes.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com