Foto: InsideFoto/Bildbyrån

Osäker framtid för Donnarumma och Ibrahimovic - Raiola talar ut

Publicerad: 2020-02-15 13:38 Italien

Mino Raiola talar ut om Gianluigi Donnarumma, Giacomo Bonaventura och Zlatan Ibrahimovic.

Gianluigi Donnarumma, 20, signerade ett nytt fyraårskontrakt med Milan sommaren 2017.

Målvaktens agent Mino Raiola tycker att det var ett misstag.

– Han borde inte ha förlängt, vid den tidpunkten var det inte rätt tidpunkt. Det var hjärtats val. Och om man gör val med hjärtat, på det sättet, kan det också vara rätt val. Han är lycklig och har valt att göra det han vill, säger han till MilanNews.It.

Milan försöker nu förlänga med Donnarumma igen eftersom avtalet löper ut sommaren 2021. Raiola ger dock ingen uppdatering om förhandlingarna.

Zlatan Ibrahimovic, 38, återvände till Milan i januari och har snabbt höjt laget. Anfallarens kontrakt löper ut i sommar, men det är oklart om optionen på ett år till kommer utnyttjas.

– Det finns ett halvprojekt i Milan, han kommer bestämma sig efter säsongen vad han vill göra. Vad jag rekommenderar? Att fortsätta om han vill ha roligt och sluta om han inte har det längre, säger Raiola.

– Just nu verkar det som att han har roligt. Han har gett killarna en helt annan mentalitet, fortsätter han.

Mittfältaren Giacomo Bonaventura, 30, sitter också på ett utgående kontrakt.

– Vissa saker tar slut. Jag vet inte, vi pratar, men vi får se. Vem vet, vi kanske tittar på andra förslag. Jag tycker att klubben måste veta vad de vill göra med honom, vissa inom klubben kanske vill att han ska stanna och andra inte så mycket, säger Raiola.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com