Foto: David Klein/Bildbyrån

Carragher: "Liverpool kan spara mycket pengar genom att satsa på dem"

Publicerad: 2020-02-10 11:25 England

Curtis Jones och Neco Williams har imponerat på Jürgen Klopp och Liverpool kan därför spara pengar på transfermarknaden, enligt Jamie Carragher.

Det har under en längre tid spekulerats om att Jürgen Klopp vill värva en offensiv mittfältare till nästa säsong.

Klubbikonen Jamie Carragher tror dock att Liverpool istället kan satsa på Curtis Jones, 19, på den positionen.

– Den ena kritiken mot detta Liverpool-lag är att det ibland finns en brist på kreativitet från det centrala mittfältet, och jag tror att han kan tillföra det, säger han till Liverpool Echo och fortsätter:

– Oavsett om Liverpool går ut på marknaden för att ändra det, eller om Minamino kanske förändrar det, men Curtis Jones och några av de andra yngre spelarna kommer att sätta saker i managerns huvud om huruvida han måste gå in på transfermarknaden.

En ny ytterback är också på Liverpools radar. Den rollen kan Neco Williams, 18, fylla.

– Vi har inte bra täckning på ytterbackspositionen. James Milner finns där, men han är en 34-årig mittfältare och när du anser att Liverpool är Europas mästare och hur bra de är, borde det förmodligen vara en annan erkänd spelare på de positionerna. Men jag tror att Neco Williams, med sättet han har spelat, skulle du inte tänka på att gå ut på marknaden för att köpa någon och du har Ki-Jana Hoever där också, säger Carragher.

– Dessa unga killar nu och vad de har gjort kommer att spara mycket pengar i sommar, fortsätter han.

Football Insider skriver samtidigt att Liverpool är redo att erbjuda Neco Williams ett nytt lukrativt kontrakt med tanke på hans framfart.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com