Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Pogba kan flytta till en rival: "Skulle inte förvåna mig"

Publicerad: 2020-02-09 16:37 England

Premier League-rivalerna kan bli aktuella för Paul Pogba om Manchester United bestämmer sig för att sälja, tror Darren Bent.

Paul Pogba, 26, har varit frånvarande merparten av säsongen på grund av en skada, samtidigt som Manchester United-stjärnan varit omgärdad av ihärdiga flyttrykten.

Den före detta engelske anfallaren Darren Bent, 38, anser att fransmannen inte har gjort sig förtjänt av all kritik som riktats mot honom.

– Ibland tycker man synd om honom. Han är syndabocken för precis allt (i United). Till och med när han inte spelar får han skulden och de pratar alltid om honom, säger Bent till Daily Mirror.

– Men när man pratar om att Manchester United ska sälja honom, tror jag att det kommer finnas ett antal lag som kommer att ställa sig i kö. Jag vet att folk säger att de kan förlora på det, men jag kan se honom gå i princip vart han vill, till vissa lag i Premier League till och med.

Det talas framför allt om Juventus och Real Madrid som potentiella klubbadresser, men Bent kan se Pogba hamna hos en rival.

– Det skulle inte förvåna mig om klubbar som Manchester City var ute efter honom. Jag kan också se att han tar en plats i Liverpool. Är han i toppform kan han ta sig in i de flesta lagen i världen.

I Premier League har det enbart blivit sju framträdanden den här säsongen.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com