Víctor Ruiz.
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Víctor Ruiz och Antonio Barragan till Valencia

Publicerad: 2011-08-30 16:04 Spanien


Valencia har under tisdagen gjort klart med två spelare. Från Napoli värvas Víctor Ruiz och från Real Valladolid ansluter Antonio Barragan. De har skrivit på till 2016 respektive 2015.

Valencia meddelar på sin officiella hemsida att man gjort klart med försvararen Víctor Ruiz. Han ansluter från Napoli och har skrivit på ett femårskontrakt.

– Han har fantastisk teknik, positionspel och styrka. Han kommer hjälpa till att komplettera vårt nuvarande försvar och erbjuda något annorlunda till vår trupp. Han är en spelare med stor framtid framför sig, och han kommer definitivt prestera direkt, säger chefsadminstratören Braulio Vázquez.

– Vi är stolta över att ha honom här och för att ha nått en överenskommelse om hans signatur efter en svår förhandlingsprocess för Napoli värderade honom väldigt högt. Jag tror att vi med Victor tagit ett viktigt steg framåt, fortsätter han.

22-åringen lämnade Espanyol för Napoli i januari tidigare i år. Det blev alltså bara en halv säsong i Serie A.

Vidare meddelar Valencia att man gjort klart med 24-årige högerbacken Antonio Barragan från Real Valladolid. Hans kontrakt sträcker sig över fyra år.

– Antonio har stora kvalitéer i sin fysiska styrka och har en lång erfarenhet trots sin unga ålder, säger Vázquez.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com