Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Djurgårdens sportchef om Toivonen och Eriksson: "Han vill väl hem"

Publicerad: 2020-02-06 20:23 Allsvenskan

Ola Toivonen och Magnus Eriksson planerar att så småningom runda av och avsluta hemma i Sverige. Nu uttalar sig Djurgårdens IF:s sportchef Bosse Andersson.

Melbourne Victorys anfallare Ola Toivonen, 33, har tidigare öppnat för att återvända till Allsvenskan och en av klubbarna som målas upp som en tänkbar destination är Djurgårdens IF.

Till fotbolldirekt.se uttalar sig DIF:s sportchef Bosse Andersson om ryktena att den tidigare svenske landslagsmannen har planer på att bosätta sig i Stockholm.

– Han vill väl hem. Det undgår väl ingen. Klart att han vill bo i Stockholm. Jag vill inte uttala mig om Toivonen däremot så vet jag att han säkert har intresse av att komma hem.

Ett annat namn som frekvent kopplas ihop med de svenska mästarna är klubbens tidigare spelare Magnus Eriksson, 29, som tillhör San Jose Earthquakes, åtminstone säsongen ut.

– Ja, han åkte dit för tre år och går in på sitt tredje år. Vi var schyssta mot honom när han lämnade för han ville ta den chansen. Men man vet aldrig. Tänk om han får ett ännu bättre bud, det kanske dyker upp något i USA? Eller så vill han hem till Sverige redan i sommar. Då kanske vi snackar, men det kanske inte går att lösa i sommarfönstret, utan snarare till vintern i så fall. Tider får visa vad som är möjligt och inte,

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com