Foto: Bildbyrån

Officiellt: Inter bekräftar att man värvar Diego Forlán

Publicerad: 2011-08-30 00:22 Italien


Inter har nu presenterat Diego Forlán på sin officiella hemsida - trots att att han först i morgon skriver på kontraktet. Han lämnar därmed Atletico Madrid efter fyra säsonger.

Inter meddelar på sin officiella hemsida att Diego Forlán landat i Milano och kommer under morgondagen att slutföra sin övergång till klubben.

De sista detalljerna med Atletico Madrid och spelaren kommer att lösas under tisdagen. Även den spanska klubben bekräftar på sin officiella hemsida att Forlán lämnar.

– Jag skulle vilja tacka presidenten Moratti och Inter för den här fantastiska möjligheten. Jag är väldigt glad över att vara här och spela för en fantastisk klubb som Inter, säger Forlán till Inters hemsida och fortsätter:

– Jag har redan pratat med Zanetti och Cambiasso, men allt jag vill säga är att jag är glad över att vara här och det är en stor möjlighet för min karriär. Eto´o? Samuel är en underbar person och utomordentlig fotbollsspelare. Jag är här för att fortsätta vinna med Inter. Mitt mål är att spela och vinna så mycket som möjligt med mitt nya lag.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com