Foto: Bildbyrån

Jonathan Levi aktuell för tre allsvenska klubbar

Publicerad: 2020-01-30 12:27 Allsvenskan

Rosenborg vill behålla Jonathan Levi. Men yttern öppnar för att återvända till Allsvenskan.

Jonathan Levi, 24, tillbringade förra säsongen i IF Elfsborg på lån från norska Rosenborg BK.

I en intervju med HD.se talar yttermittfältaren ut om framtiden och öppnar för en ny flytt, trots att Rosenborg vill behålla honom.

– De menar på att de jättegärna vill ha mig, vi är två på högerkanten och två på vänsterkanten och det är så de vill ha det. De har sagt att det kommer många matcher och att jag kommer få speltid. Samtidigt får man alltid höra att det är många matcher och att man kommer få chansen. Det är vissa matcher jag vill spela mer än andra, då är frågan vem de väljer. Jag tror tyvärr att jag vet svaret. Jag är rädd att det inte är jag, säger Levi till HD.se.

Vid en eventuell flytt är det högaktuellt med en allsvensk återkomst.

– Min agent för en dialog med Rosenborg och jag vet att andra klubbar är med i bilden. Då pratar jag om klubbar i Sverige, där Elfsborg är en av dem. Det är två klubbar till som är aktuella, men vilka tänker jag inte säga, säger Levi till HD.se.

Förutom Elfsborg har det ryktats om att Hammarby IF visat intresse för Levi.

– Jag vet att det har varit snack om det tidigare, i höstas var det på tal. I höstas trodde man att det var klart med (Muamer) Tankovic och då var det snack om mig. Nu har det inte blivit något där och då har det svalnat, säger 24-åringen till HD.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com