Foto: Bildbyrån

Raiola talar ut om Ibrahimovic, Donnarumma och Pogba

Publicerad: 2020-01-26 12:59 Italien


Mino Raiola sågar Milans projekt och talar ut om framtiden för Gianluigi Donnarumma och Paul Pogba.

Mino Raiola har flera spelare i Milan. Den senaste i raden att ansluta är Zlatan Ibrahimovic.

Superagenten är dock långt ifrån övertygad om storklubbens projekt.

– Ibrahimovic försöker göra det bästa för sitt lag. Jag hoppas att hans karriär aldrig tar slut, men om den gör det, då är det rätt att den gör det i en av de största klubbarna i Europa. Det fanns många alternativ på bordet, men om han valde Milan så tog har rätt beslut. Med det sagt gillar jag inte detta Milan-projekt, för jag tror inte det var denna trupp som Paolo Maldini och Zvonimir Boban drömde om, säger Raiola enligt Football Italia.

– Jag har aldrig pratat med Ivan Gazidis (Milands vd) eller någon annan, men om detta är det Milan de vill ha, då föreslår jag att de hittar en köpare för denna klubb så snabbt som möjligt, fortsätter han.

I Milan finns även målvakten Gianluigi Donnarumma, vars kontrakt löper ut om 18 månader.

– Om de inte gillade Donnarumma skulle det betyda att de inte visste något om fotboll. Jag blev hotad och förolämpad av Milana fans bara för att jag sa att något skulle hända och sedan gjorde det. Låt oss gå vidare i ytterligare två år, jag vill inte skapa mer kontroverser, säger Raiola.

Paul Pogba kopplas slutligen ihop med en flytt från Manchester United till Juventus.

– Juves fans borde drömma, för om du inte drömmer är du död. Jag arbetar inte i drömmar, utan i den verkliga världen, så jag måste göra rätt val för mina klienter. Detta är inte rätt ögonblick att säga vad Pauls framtid kommer att bli, säger Raiola.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com