Foto: Bildbyrån

McManaman: "Tror inte att Liverpool vill ha Werner nu"

Publicerad: 2020-01-23 19:54 Övriga Europa

Timo Werner har kopplats ihop med en flytt till Liverpool. Steve McManaman är skeptisk till att RB Leipzig-stjärnan är vad de europeiska mästarna behöver.

Barcelona, Chelsea och Liverpool uppges vara ute efter RB Leipzigs anfallare Timo Werner, men det är en flytt till Anfield som lockar spelaren själv.

Men med offensiva alternativ som Roberto Firmino, Sadio Mané och Mohamed Salah skulle den tyske landslagsmannen bara vara överflödig, enligt Steve McManaman.

– Jag tycker att han är en bra målgörare, vilket hans meritlista är ett bevis på. Huruvida han är en spelare som de andra tre i Liverpool är, med en fotbollshjärna, då tycker jag nödvändigtvis inte att han är det. Jag tror inte att han är den typen av spelare som kommer att ta sig an sina spelare, röra sig mot kanterna och liknande. Jag tycker att han är en klassisk målgörare, säger McManaman enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag undrar om Liverpool verkligen vill ha honom, om jag ska vara ärlig. Jag tror inte att han är den typen av spelare som Liverpool skulle gå efter just nu. Har han bevisat att han är en målgörare? Ja. Kan han ta en plats i Liverpools lag? Det är en annan fråga.

Werner har den här säsongen svarat för 20 mål och sex framspelningar på 18 matcher i Bundesliga.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com