Foto: Charles Platiau/Bildbyrån

McManaman: "Skulle älska att ha Mbappé - men behövs inte i Liverpool"

Publicerad: 2020-01-23 11:19 England

Kylian Mbappé har placerats i Liverpool. Men enligt klubbens tidigare stjärna Steve McManaman tycker inte att stjärnan är värd pengarna.

Den franske landslagsstjärnan Kylian Mbappé, 21, har länge jagats av Real Madrid.

Anfallaren, som har kontrakt med Paris Saint-Germain till 2022, har dock även kopplats ihop med Liverpool på sistone.

Steve McManaman ser gärna Mbappé i Liverpool, men känner inte att han är värd pengarna.

– Jag skulle älska att se honom flytta till Liverpool! De senaste tre eller fyra åren har jag sagt att han kommer bli bäst, men Liverpool flyger just nu och de behöver nödväntigtvis inte Kylian Mbappé i dagsläget, säger han till HorseRacing.net och fortsätter:

– De måste betala 250 miljoner pund för honom. Låt oss vara ärliga, det är vad han skulle kosta. Om Neymar kostade 198 miljoner pund, då kommer Mbappé kosta en kvarts miljard pund. Liverpool är bäst just nu, så om man ska ta ett sådant steg kommer det med mycket bagage. Inte från honom personligen, utan själva övergångssumman och att man redan är det bästa laget och du skulle kunna uppröra jämvikten genom att hämta en annan stor, stor anfallare, som utan tvekan redan är en av de bästa i världen. Det är mycket att tänka på för Liverpool om de ska göra detta hopp. Det är en risk. Det är exakt vad det är.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com