Foto: Bildbyrån

Officiellt: Chelsea värvar Ulises Davila från Guadalajara

Publicerad: 2011-08-28 01:13 England


Chelsea har gjort klart med Ulises Davila, som närmast kommer från mexikanska Guadalajara. 20-åringen har skrivit på för fem säsonger, enligt klubbens hemsida.

Chelsea fortsätter att satsa på talanger. Tidigare i sommar har klubben värvat Romelu Lukaku, Oriol Romeu och Thibaud Courtois.

Ikväll blev det klart att Ulises Davila, 20, flyttar till England. Chelsea meddelar på sin officiella hemsida att den offensive mittfältaren skrivit på ett femårskontrakt.

Davila har spelat totalt 15 ligamatcher för Guadalajara de två senaste säsongerna.

- Vi är väldigt glada över att ha gjort den här affären. Chivas (Guadalajara) är en utmärkt klubb med gott rykte om sig att utveckla spelare. Vi är övertygade om att Ulises kommer att fortsätta utvecklas och bli en viktig a-lagsspelare för Chelsea, säger Chelsea-direktören Michael Emenalo till klubbens hemsida.

Om det är slutvärvat för Chelsea återstår att se. Klubben har jagat Luka Modric hela sommaren, men han verkar stanna i Tottenham.

Enligt Daily Mail kan Chelsea istället sikta in sig på Portos mittfältare Joao Moutinho. Tidningen skriver även att Nicolas Anelka kan säljas till Real Betis.

Chelsea har inte heller gett upp hoppet om ytterbacken Alvaro Pereira, även han i Porto, skriver The Guardian.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com