Foto: Pascal Rossignol/Bildbyrån

Pappan: "Om PSG säljer kommer Cavani flytta till Atletico"

Publicerad: 2020-01-22 11:22 Övriga Europa

Edinson Cavani vill lämna Paris Saint-Germain. Om anfallaren tillåts lämna i detta fönster vill han till Atletico Madrid.

Paris Saint-Germain har tidigare bekräftat att Edinson Cavani, 32, vill lämna, men att de så hår långt nobbat ett bud från Atletico Madrid.

Anfallarens pappa Luis Cavani hoppas på en lösning mellan Atletico och PSG.

– Han vill gå till i en annan klubb i Europa. Det skulle glädja mig om han spelar här (i Atletico), ja. (Diego) Simeone vill ha honom nu (i januari). Huvudtränaren i Paris Saint-Germain (Thomas Tuchel) har också sagt att han behöver honom för att hjälpa till att konkurrera i Champions League, säger han till El Chiringuito och fortsätter:

– Men PSG vill inte att han ska till Atletico Madrid om han når en överenskommelse. Jag tror att det finns en stark chans att han kommer till Atletico, alternativet att gå till klubben (Atletico) kvarstår alltid i juni. Det finns många andra klubbar, men när du ger ditt ord till ett lag, respekterar du det. Om han i morgon är tillgänglig och Atletico fortfarande vill ha honom, tror jag att han kommer att skriva på. Han är en spelare som behöver speltid och i dag spelar han bara fyra eller sex minuter per match. PSG behandlar honom orättvist.

Cavani har även kopplats ihop med flera engelska storklubbar.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com