Foto: Osman Orsal/Bildbyrån

Kjaer om Ibrahimovic: "Vi har haft fajter på planen - men finns inga problem"

Publicerad: 2020-01-16 19:10 Italien


Milans danske nyförvärv Simon Kjaer talar ut om relationen till svenske stjärnan Zlatan Ibrahimovic.

Det var i november 2016 som Simon Kjaer och Zlatan Ibrahimovic hamnade i en uppmärksammad dust.

Mittbacken tillhörde då Fenerbahce och anfallaren Manchester United. Dansken och svensken hamnade i luven på varandra, varpå Zlatan tog strypgrepp på Kjaer.

Nu är båda i Milan. Båda har anlänt i detta fönster. Kjaer lugnar dock fansen och menar att han och Zlatan inte är ovänner.

– Jag har stött på honom vid många tillfällen under min karriär, vi har haft några fajter på planen men det finns inga problem mellan oss nu, vi arbetar mot samma mål, säger 30-åringen till Milans officiella hemsida.

– Hans närvaro här är en extra push för alla, han är en stor mästare och hans karriär talar för sig själv. Det är ett nöje för alla att ha honom i laget, fortsätter Kjaer.

Kjaer har anslutit på lån från Sevilla. Milan har dock en option att köpa loss honom i sommar.

– AC Milan har alltid varit en dröm för mig, när chansen kom hoppade jag på direkt. Jag är glad över att vara här, det är ett nöje. AC Milan är en storklubb och när man går runt i Milanello känner man historien här, säger mittbacken.

– När en av dina idoler som (Paolo) Maldini ringer dig för att komma till Milan är det alltid något speciellt. Paolos karriär förtjänar all respekt, han var väldigt trevlig mot mig. Jag är här för att stanna, det är mitt mål, fortsätter Kjaer.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com