Foto: Bildbyrån

Uppgifter: PSG hoppfulla om lösning med Neymar

Publicerad: 2020-01-16 17:47 Övriga Europa

Den brasilianske världsstjärnan Neymars framtid har länge varit osäker. Nu är PSG optimistiska om en förlängning, enligt uppgifter.

Neymar, 27, ville flytta till Barcelona i somras. Men hans tidigare klubb lyckades inte komma överens med Paris Saint-Germain.

I sommar har anfallaren bara två år kvar på sitt kontrakt och Fifas regelverk tillåter honom att lämna utan att PSG kan hindra honom.

Om en spelare som fullföljt tre femtedelar av sitt kontrakt, som signeras när man är under 28 år, vill lämna kan han vända sig till Fifa - som då fastställer prislappen.

Neymar kommer vara tillgänglig för omkring 180 miljoner euro i sommar, enligt tidigare rapporter. Barcelona ska fortfarande vara intresserade.

Men nu rapporterar ESPN att Neymar är redo att stanna i PSG och förlänga sitt kontrakt, men det hänger lite på hur det går för laget i Champions League den här säsongen.

PSG i sin tur är optimistiska om att hitta en lösning med Neymar. Men ett beslut kommer tas tidigast i april eller maj, enligt uppgifterna.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com