Foto: Bildbyrån

Officiellt: Sebastian Eriksson klar för Cagliari

Publicerad: 2011-08-26 12:01 Utlandsproffs

Nu är affären i hamn. IFK Göteborg och Cagliari är överens. Den italienska klubben lånar Sebastian Eriksson fram till sommaren 2012. Därefter har man en köpoption.

IFK Göteborg meddelar på sin officiella hemsida att man är överens med Cagliari om att släppa Sebastian Eriksson på lån till nästa sommar. Därefter har italienarna en köpoption.

– För Sebastians skull känns det jättebra med en sån här lösning och vi önskar honom stort lycka till och han vet att han alltid är varmt välkommen tillbaka till oss, säger sportchefenHåkan Mild.

Den 22-årige mittfältaren är givetvis mycket nöjd med att affären är i hamn med tanke på den jobbiga korsbandsskadan han ådrog sig i matchen mot IF Elfsborg i Borås.

– Det här gör förhoppningsvis att rehabiliteringsträningen kommer att gå lättare att genomföra, säger Eriksson.

Sebastian Eriksson opereras i Göteborg den 8 september. Därefter åker han till Sardinien. Han kommer att sakna en hel del.

– Givetvis föreningen, som jag är jättestolt över att ha fått tillhöra. Men även våra matcher på Gamla Ullevi och alla supportrar som förgyller tillvaron där varje gång vi spelar. Jag vill passa på och tacka för det stöd jag alltid känt, säger Eriksson.

Det har blivit 81 allsvenska matcher i IFK Göteborg för Sebastian Eriksson.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com