Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Wiedesheim-Paul om IFK Göteborg: "Inte oväntat att det skulle finnas intresse"

Publicerad: 2020-01-14 11:47 Superettan

Rasmus Wiedesheim-Paul har öst in mål i Superettan och kopplas ihop med IFK Göteborg. Nu uttalar sig 20-åringen om framtiden.

GP rapporterade nyligen att Rasmus Wiedesheim-Paul, 20, drar till sig intresse från IFK Göteborg.

– Det var väl inte direkt oväntat att det skulle finnas intresse när man har gjort 19 mål i Superettan och är 20 år. Men annars vet jag inte så mycket. Det är min agent (Jonas Svensson) som sköter det där så jag fokuserar på fotbollen och HBK, säger anfallaren nu till Göteborgs-Posten.

Halmstads BK, som har kontrakt med talangen i två år till, kommer inte släppa stjärnan såvida inte ett bra bud trillar in.

– Ja, den dagen som vi säljer Rasmus, om vi gör det, vet vi att det är en klubb som kan betala för sig. Annars är det ointressant. För med en kille som har gjort 19 mål i den näst högsta divisionen och bara är 20 år – då är det bara seriösa intressenter som göre sig besvär, säger managern Magnus Haglund till GP.

Wiedesheim-Paul vet inte var han kommer spela kommande säsong.

– Det är svårt att säga. Det viktigaste för mig är att få speltid och känna att jag har tränarens förtroende och kunna fortsätta på den inslagna vägen. Och det har jag ju i HBK som jag dessutom har kontrakt med två år till. Så det är vad som gäller just nu, säger 20-åringen till GP.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com