Foto: David Klein/Bildbyrån

Uppgifter: Christian Eriksen överens med Inter

Publicerad: 2020-01-11 21:09 England

Tottenhams danske landslagsstjärna Christian Eriksen, 27, har tackat ja till Inters bud, enligt uppgifter.

Sent i går kväll skrev trovärdiga journalisten Fabrizio Romano att Inter erbjudit Christian Eriksen ett "viktigt kontrakt" och att de är redo att lämna ett bud till Tottenham.

Nu skriver italienska tidningen Gazzetta dello Sport att Eriksen tackat ja till Inters kontraktsförslag, som sträcker sig till sommaren 2024.

Nu återstår förhandlingar mellan klubbarna för att slutföra affären den här månaden. Tottenham kräver 20 miljoner euro för Eriksen, enligt uppgifterna.

Sedan tidigare är Ashley Young, 34, från Manchester United på ingång. Men Inters vd Giuseppe Marotta menar att ingen spelare är nära att skriva på.

– Just nu finns det många rykten som cirkulerar och historier som absolut inte stämmer. Januaris transferfönster tenderar att vara ett tyst sådant med få möjligheter. Vi ämnar att förstärka truppen med kvalitetsspelare, säger han till DAZN.

– Eriksen är en intressant spelare, hans kontrakt löper ut i juni, men vi har inte inlett förhandlingar med hans klubb eller hans agent, fortsätter Marotta.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com