Foto: Bildbyrån

Manchester United kan inkludera två spelare i budet på Fernandes

Publicerad: 2020-01-11 12:51 Övriga Europa

Manchester United jagar Bruno Fernandes. De försöker nu inkludera spelare för att sänka prislappen, enligt uppgifter.

I går berättade Filipe Dias, chefredaktör på just O Jogo, att Sportings Lissabons stjärna Bruno Fernandes, 25, närmar sig en flytt till Old Trafford.

Han menade att Sporting är redo att acceptera ett bud på 70 miljoner euro där betalningen sprids ut över tid.

Nu skriver portugisiska DN att Manchester United är redo att inkludera två spelare i sitt bud på den offensiva mittfältaren.

En av spelarna är argentinske försvararen Marcos Rojo, 29, som tidigare tillhört just Sporting. Hans lön på 80 000 pund i veckan kan dock vara ett problem för portugiserna.

Vem den andra spelaren som kan ingå i affären framgår inte. Samtidigt medger Sportings tränare Jorge Silas att "ligans bästa spelare" Bruno Fernandes kan säljas.

– Han är en enorm spelare. Alla spelare som Bruno har alltid en stor marknad. Vi vet att han alltid kommer att vara en mycket omtalad spelare och jagad av klubbar så stora som de säger, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Jag vill inte tänka på det i förväg, men jag börjar tänka på alternativ i vårt lag om Bruno inte blir kvar. Jag hoppas att det inte händer. I Portugal kan vi tyvärr inte behålla de bästa spelarna länge. Bruno är den bästa spelaren i ligan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com