Steve McManaman.
Foto: Bildbyrån

McManaman: "Real Madrid behöver inte Pogba - borde värva Eriksen"

Publicerad: 2020-01-09 10:31 Spanien

Real Madrids tidigare spelare Steve McManaman tycker att klubben ska värva Christian Eriksen istället för Paul Pogba.

Paul Pogba och Christian Eriksen vill lämna Manchester United respektive Tottenham.

Båda spelarna har kopplats ihop med Real Madrid en längre tid. Om Zinedine Zidanes får bestämma blir det en värvning av Pogba.

Steve McManaman tycker dock att Real istället ska satsa på Eriksen.

– Vad Pogba har visat i England, jag vet att Real Madrid har blivit kalla vad gäller honom men jag vet att Zinedine Zidane gillar honom. Men jag tycker inte att det är en nödvändighet för Real Madrid att värva honom nu, säger han till HorseRacing.net och fortsätter:

– För det första har han inte riktigt spelat den här säsongen och för det andra finns det en massa bagage runt honom som Real Madrid förmodligen inte behöver just nu. Real Madrid måste själva rensa en del internt. Eriksen å andra sidan har spelat i England i ett antal år, han kommer att vara tillgänglig som bosman i slutet av säsongen, så du får ett färdigt kap om det är vettigt. Om du kan ta in honom nu mot en liten summa så är det absolut perfekt men det kommer att finnas en mängd lag efter Christian Eriksen och det beror på om han vill stanna i detta land.

Real Madrids mittfältare Federico Valverde har samtidigt inget emot om Pogba till slut skulle ansluta.

– Pogba? Jag lever lugnt. Jag försöker njuta av det när jag har på mig den här tröjan. Om han i framtiden måste komma så kommer jag uppenbarligen att lära mig mycket av honom som spelare, säger han enligt Goal.com.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com