Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Officiellt: Olof Persson blir assisterande tränare i LB07

Publicerad: 2019-12-31 13:16 Övriga Sverige

Malmös tidigare assisterande tränare Olof Persson har ett nytt uppdrag. Han blir assisterande tränare i division 2-klubben LB07.

Olof Persson lämnade allsvenska storklubben Malmö FF efter säsongen 2018. I ett år har han varit utan ett tränaruppdrag.

Nu skriver division 2-klubben LB07 på sin officiella hemsida att Persson blir assisterande tränare till deras nye huvudtränare John Wall.

– Det ska verkligen bli spännande att vara med på den här resan. Jag har under året märkt att jag saknat fotbollen. Att coacha, tävla och framför allt vara en del i ett lag. Jag känner en naturlig koppling till LB07, säger Persson till hemsidan och fortsätter:

– Min yngste son spelar där, vi bor i stadsdelen och vi på HIREQ är samarbetspartners till klubben. Jag tror stenhårt på LB07:s syn på framtiden och hur man ska bygga något hållbart och långsiktigt. Ser fram emot att tillsammans med John och övrig stab bygga vidare på det som varit framgångsrikt de senaste säsongerna. Det ska bli kul och träffa spelarna och komma igång.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com