Foto: Pelle Börjesson/Bildbyrån

Officiellt: Kalle Ramsell lägger av

Publicerad: 2019-12-26 11:41 Division 1


Den 30-årige mittfältaren Kalle Ramsell avslutar karriären, men blir kvar i Sollentuna FK.

Sollentuna FK skriver på sin officiella hemsida att Kalle Ramsell lägger skorna på hyllan. 30-åringen blir dock kvar i klubben, naprapat och fystränare.

– Först och främst är det fantastiskt roligt att Kalle väljer att fortsätta sin resa i Sollentunafotbollen. Som naprapat och fysansvarig kommer han vara ett enormt lyft för hela laget och han kommer kunna vara en förebild för spelarna även i den rollen. Kalle är verkligen en person som förkroppsligar uttrycket "från knatte till veteran", han vill hela tiden göra Sollentuna bättre och bidra. Som spelare kommer jag minnas en väldigt smart fotbollsspelare som alltid låg ett steg före de flesta andra i tanken, säger klubbchefen Mikael Thorstensson till hemsidan.

– När Kalle fick bollen visste man som anfallare att det var värt att ta löpningen och att bollen med stor sannolikhet skulle hamna där man ville. Kalle har också alltid varit duktig på att diskutera fotboll och varit med om att skapa en atmosfär i laget där man vågar säga vad man tycker och tänker. Hade det inte varit för Kalles orimligt dåliga hamstrings är jag övertygad om att han kommit upp i över 200 matcher och säkerligen 100 mål, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com